Cei mai buni luptatori de Taekwon-do din Europa isi dau intalnire la Cluj-Napoca la Cupa Europei

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41
Cei mai buni luptatori de Taekwon-do din Europa isi dau intalnire la Cluj-Napoca la Cupa Europei

Peste 700 de medalii, peste 500 de sportivi, peste 100 de campioni europeni, 14 natiuni, un singur sport: Taekwon-do!

Clujul gazduieste in perioada 24-26 iunie 2016 cea de-a saptea editie a Cupei Europei la Taekwon-do ITF, un eveniment grandios in sfera artelor martiale, organizat an de an in cele mai importante orase ale Europei. Toti iubitorii sportului sunt asteptati la Sala Polivalenta din Cluj Napoca sa vizioneze spectacolul artelor martiale oferit de sportivi din Romania si din 14 tari europene.

“Suntem deosebit de incantati ca am reusit sa aducem o asemenea competitie de insemnatate majora in Romania si, totodata, suntem bucurosi ca gazda acestei competitii europene este orasul Cluj Napoca, un oras care in ultima perioada atrage evenimente sportive de amploare nationala si internationala. Am gasit aici o sustinere extraordinara din partea autoritatilor locale, care ne-au acordat tot sprijinul pentru aducerea si organizarea acestei competitii in Cluj Napoca. Speram ca evenimentul sa se desfasoare in limitele fair-play-ului si sa ne bucuram de o participare numeroasa a sportivilor si spectatorilor”, a declarat domnul Cosmin Oprescu, presedintele Federatiei Romane de Taekwon-do ITF.

Un eveniment conex desfasurat vineri, 25 iunie 2016, va reuni in aceeasi locatie micii luptatori de Taekwon-do in cadrul Cupei Internationale de Taekwon-do ITF pentru Copii si Cadeti. Micii sportivi, viitori campioni la Taekwon-do, vor concura si vor face spectacol in cadrul evenimentului, tintind la cele mai inalte pozitii in clasamentul general.

Dublul eveniment este organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF si Federatia Europeana de Taekwon-do ITF.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO