Dans caritabil. Sute de clujeni s-au adunat in weekend in Piata Unirii sa danseze zumba pentru copiii dependenti de dializa

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Ca sa le faca o bucurie copiilor dependent de dializa, oameni cu suflet mare din Cluj-Napoca au participat ieri la maratonul Zumba. Oamenii au dansat si au si donat pentru o tabara speciala, la mare, dedicata acestor tineri suferinzi.

Pentru multi dintre noi o vacanta la mare nu este ceva iesit din comun, dar pentru tinerii dependenti de dializa reprezinta o evadare din rutina chinuitoare a drumurilor catre spital.

Piata Unirii din Cluj-Napoca a fost punctul de intalnire pentru pasionatii de Zumba, dar si pentru cei care au vrut sa ii ajute pe tinerii dependenti de dializa.

Participarea la eveniment a fost gratuita. Cei prezenti au putut dona insa bani pentru organizarea unei tabere la mare, pentru 60 de tineri si copii cu insuficienta renala.

14 instructori de Zumba din Cluj au pregatit o coregrafie speciala care sa ii binedispuna pe toti cei care au ales sa isi petreaca dupa amiaza pe ritmul muzicii.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO