Atipic Beauty, pentru al 4-lea an consecutiv la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 20-06-2016 00:08
Atipic Beauty, pentru al 4-lea an consecutiv la Cluj-Napoca

12 fete frumoase imobilizate in scaune cu rotile vor prezenta creatii vestimentare semnate de designerii romani, in cadrul celei de-a 9-a editii a proiectului Atipic Beauty.

„Atipic Beauty” este un eveniment de moda, care isi propune sa promoveze in mod constant imaginea persoanelor cu handicap locomotor din Romania, prin inlaturarea ideilor preconcepute despre dizabilitate.

Spectacolul de moda va avea loc marti, 21 iunie, ora 19.00 la Casino Parc - centrul de cultura urbana din Cluj-Napoca.

Cele 12 fete in scaune cu rotile vor fi insotite pe podium de 12 persoane publice, in dorinta de a elimina barierele din societatea romaneasca si de a crea ideea de coeziune si incluziune sociala a persoanelor cu dizabilitati. In plus, pentru prima oara in cadrul evenimentului se doreste strangerea de fonduri pentru achizitionarea de scaune cu rotile pentru participantele seriilor precedente.

Atipic Beauty este un eveniment unic in lume ca format si este inregistrat ca brand. Chiar daca societatea romaneasca nu este pregatita inca sa adopte actiunile externe ale tarilor care sunt familiarizate cu incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati, noi ne-am propus sa ne continuam eforturile de promovare. Clujul este un oras in care am fost mereu primite cu caldura si ne-am simtit extraordinar”, a declarat Magda Coman, presedinta asociatiei Open Your Heart.

Initiatoare a proiectului, Magda Coman este un fost model profesionist care, in urma unui accident, a ajuns sa traiasca viata in scaun cu rotile.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO