Zumbathon caritabil. Clujenii sunt invitati in acest weekend sa danseze in Piata Unirii pentru copiii dependenti de dializa

Ultima actualizare: 20-06-2016 00:08
Zumbathon caritabil. Clujenii sunt invitati in acest weekend sa danseze in Piata Unirii pentru copiii dependenti de dializa

Cei care vor sa ii ajute pe copiii dependenti de dializa, sunt asteptati cu mic cu mare in Piata Unirii, din Cluj-Napoca, duminica, 19 iunie 2016, incepand cu ora 12.00 sa danseze timp de 2 ore intr-un urias Zumbathon Caritabil.

Acest eveniment caritabil va incheia cea mai lunga noapte din acest an pentru iubitorii Cluj Never Sleeps.

Zumbathonul WE ARE ONE – Luptam pentru Viata, organizat de doua ori pe an de cei mai inimosi instructor de Zumba din oras, a devenit o frumoasa traditie a Clujului.

Clujenii de toate varstele se strang la inceputul verii, in centrul Clujului, Piata Unirii pentru a dovedi ca sunt o comunitate sanatoasa care promoveaza sanatatea prin miscare, buna dispozitie dar consolideaza an de an solidaritatea si empatia fata de un grup de 100 de copii si tineri cu insuficienta renala cronica tratata prin hemodializa, dializa, peritoneala si transplant renal a caror viata este scurta si plina de suferinta.

Intrarea la acest eveniment caritabil de exceptie este libera, insa toti clujenii care doresc sa-i sustina pe acesti tineri vor putea face donatii la fata locului in cutii special pregatite pentru aceasta ocazie.

"Multi dintre acesti copii suferinzi nu se pot bucura de o vacanta, de care au parte copii sanatosi, pentru ca sunt dependenti de un aparat de care depinde supravietuirea lor, ei trebuie odata la interval de 48 de ore sa se deplaseze intr-o clinica de specialitate pentru a li se face tratamentul vital, hemodializa. Banii pe care ii vom strange la acest Zumbathon le vor aduce bucuria unei tabere la mare pe care o asteapta cu sufletul la gura, an de an. Acest eveniment minunat, pentru care le multumesc din suflet instructorilor Zumba imbina in mod fericit mai multe elemente: miscarea, recreerea prin Zumba, dar evident cel mai important lucru compasiunea si darnicia fata de o cauza profund umanitara. Sunt foarte bucuros ca in acest an cu eforturi organizatorice majore vom reusi sa aducem la eveniment un grup de 50 de copii si tineri dependenti de dializa care se vor bucura de atmosfera electrizanta, plina de energie pozitiva creata de Zumba dar si de afectiunea cujenilor care vor veni, sper, in numar foarte mare in Piata Unirii, mai ales ca timpul se anunta minunat”, a declarat Emanuel Ungureanu, presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie „Delia Gradinaru”.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO