Apartament complet distrus dupa o explozie urmata de un incendiu, in Deva. O tanara de 20 de ani a fost grav ranita

Ultima actualizare: 15-07-2014 06:59

O tanara de 20 de ani, din Deva, a ajuns la spital in stare grava, iar tatal ei a scapat cu arsuri usoare din incendiul ce le-a mistuit apartamentul de la etajul 6.

Vecinii spun ca au auzit o explozie si imediat au izbucnit flacari uriase, care amenintau apartamentele din jur. Oamenii s-au grabit sa sune la 112 si au sarit in ajutorul celor doi, blocati de foc in locuinta.

Cand au vazut limbile uriase de foc, vecinii s-au grabit sa sune la 112. In tot acest timp, proprietarul si fiica lui erau inauntru.

"Nu puteam intra... Fum, fum si flacara. Ardea intens, ca deja iesise pe geamuri, afara. Am deschis usa, a iesit omul afara si din momentul ala n-am mai putut sta", spune un vecin.

In ultima clipa, tatal a reusit sa-si salveze fiica. A scos-o in viata din casa, insa cu arsuri grave si aproape sufocata de fum.

Ioan Murar, paramedic SMURD: "A fost transportata la spital, deoarece prezenta arsuri la nivelul fruntii, la nivelul membrelor inferioare si superioare".

Intre timp, vecinii incercau sa-si protejeze apartamentele. Flacarile se inaltau spre etajele superioare si, pana la sosirea pompierilor, locatarii au aruncat de zor cu apa in foc.

Capitan Anemona Doda, purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara: "Flacarile au cuprins rapid apartamentul si, din nefericire, au afectat si au inundat cu fum apartamentul situat deasupra".

De la caldura foarte mare, ferestrele a patru apartamente s-au topit pur si simplu, insa pagubele sunt mult mai mari. Primele concluzii ale pompierilor arata ca incendiul s-a produs de la un scurt circuit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO