Noi informatii in dosarul Hanul Drumetului. 7 persoane au fost retinute pentru tentativa de omor

Ultima actualizare: 14-07-2014 01:28

Au aparut noi informatii si imagini in cazul scandalului in care au fost audiati presedintele Federatiei Romane de lupte libere, Razvan Parcalabu, si campionul de lokal kombat Bogdan Stoica.

Un trecator i-a filmat cu telefonul mobil pe mai multi barbati care atacau o persoana cu bate si topoare. Citati ca martori, Razvan Parcalabu si Bogdan Stoica, au declarat ca nu stiu nimic.

Mai multi barbati se bat pe strada cu bate si topoare, la cativa pasi de restaurantul Hanul Drumetului din Capitala. Ar fi bodyguarzii localului, care ar fi atacat 3 persoane. Loviturile cad asupra victimelor si una dintre ele se prabuseste la pamant. Lupta continua dupa care doi dintre cei atacati o iau la fuga.

In acest dosar, trei persoane au fost ranite grav dupa ce au fost batute de agentii de paza ai restaurantului Hanul Drumetului. 7 persoane au fost retinute pentru tentativa de omor. "Aveau multiple leziuni si fracturi, iar una dintre ele avea craniul fracturat", a explicat Vicentiu Gherghe - procuror.

Procurorii au descoperit ca imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ale restaurantului nu mai exista si banuiesc ca au fost sterse intentionat. "Avem imagini care sunt depuse la dosar, e vorba de cateva imagini filmate cu un telefon mobil, ele constituie proba in dosar", a sustinut Vicentiu Gherghe, Purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Totul ar fi inceput dupa ce victimele au intrat in conflict cu soferul lui Cristi Borcea. Cel din urma a apelat la bodyguarzii localului care n-au stat la discutii. Printre cei 26 de suspecti care au fost chemati la audieri se afla si un luptator de local kombat, care frecventeaza restaurantul.

Si Presedintele Federatiei de lupte libere, Razvan Parcalabu, angajat in Ministerul Apararii Nationale, a discutat cu anchetatorii. Tatal sau este patronul clubului respectiv. Anchetatorii continua investigatiile in acest caz in care au cerut arestarea celor 7 agresori. Daca sunt gasiti vinovati, suspectii pot fi condamnati si la 20 de ani de inchisoare.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO