Ambasadorii culturii traditionale
Dragoste, pasiune si perseverenta sunt ingredientele reusitei, asta demonstreaza de mai bine de 20 de ani coregrafii Camelia si Ion Motoc. Prin mainile lor au trecut generatii de dansatori care au dus mai departe traditia dansurilor populare romanesti.
Din dorinta de a insufla tinerei generatii dragostea pentru cultura romaneasca, cei doi au pus pe picioare Ansamblul Folcloric de Copii Doina. Dupa 20 de ani, Camelia si Ion Motoc pot spune fara ezitare ca au reusit sa faca tot ce si-au propus, iar valorile despre care vorbeste profesorul nu au tinut cont de granite.
Pentru ca ansamblul sa ajunga la acest nivel, au fost necesare mii de ore de munca, iar problemele intalnite le-au confirmat celor doi ca trebuie sa fie perseverenti. Dupa 20 de ani in care au obtinut premii impresionante nationale dar si internationale, sotii Motoc spun ca rezultatul la care au ajuns merita tot efortul.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Generatiile se schimba, dansul este insa acelasi. Fie ca au invatat primii pasi la 6 ani iar la 18 au cucerit deja marile scene ale lumii, artistii clujenii ne arata inca o data ca arta si valorile sunt singurele care ne rerezinta cu adevarat.
Cei mai mici cursanti ai ansamblului au abia 3 ani, dar reteta folosita are un success enorm, copiii nu rateaza nici un antrenament ba chiar vin cu mare drag la cursuri.
De-a lungul timpului, sute de dansatori, copii, tineri si adulti au trecut prin mainile celor doi coregrafi, iar cel mai important lucru dupa cum spun Camelia si Ion este ca toti s-au indragostit de jocul popular.