Un bebelus a fost gasit abandonat in casa scarii unui bloc din Arad. Politia ii cauta parintii

09-01-2013 10:30


 Locatarii unui bloc de pe Aleea Saturn, din Arad, au gasit un baietel de cateva luni abandonat pe casa scarii.

Update: Politistii din Arad au gasit-o pe mama copilului. Ea este o tanara de 20 de ani si cersea in apropierea blocului unde l-a abandonat pe baiat. A ajuns sa faca acest lucru din cauza saraciei. Ea si-a recunoscut fapta .

 Bebelusul era asezat intr-un carucior si plangea, ceea ce le-a atras atentia locatarilor. Cei care l-au gasit au sunat la usile tuturor apartamentelor pentru a se interesa de parinti, insa fara succes, astfel ca au anuntat Politia.

Bebelusul era imbracat cu haine de sezon, pentru a fi ferit de temperaturile scazute din aceasta perioada. Se fac cercetari cu privire la apartinatori, care nu au fost identificati deocamdata”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.

Nimeni nu a sunat la Politie pentru a se interesa de copil, motiv pentru care crede ca a fost abandonat.

Baietelul a fost internat in Sectia de pediatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, iar medicii spun ca, la prima vedere, este sanatos.

Politistii au sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arad, care urmeaza sa decida daca bebelusul va fi transferat intr-un centru specializat.

VIDEO PROTVPLUS.RO