Sute de aradeni s-au inghesuit sa-si schimbe permisele auto pentru a scapa de examenul medical

07-01-2013 13:40


Cozi infernale

Cozi interminabile la serviciul de eliberari premise din Arad. Cu noaptea in cap, cateva sute de oameni s-au asezat la coada in speranta ca pana la pranz vor reusi sa isi schimbe permisul.

Desi celor mai multi le vor expira carnetele de conducere abia peste doi sau chiar cinci ani, oamenii spun ca atunci vor fi nevoiti sa isi faca si examenul medical, conform noilor reglementari ale codului rutier.

Incepand din 19 ianuarie, perioada de valabilitate a permisului auto nu va mai fi de zece ani, ci de doar cinci ani, iar controlul medical va fi obligatoriu.

Am venit din Franta pentru asta si nu credeam ca voi gasi asa ceva”, a spus o femeie care se afla la coada la Serviciul Eliberari premise din Arad.

In primele cinci ore , lucratorii de la ghisee au reusit sa prelucreze 400 de dosare , de cinci ori mai mult decat intr-o zi obisnuita. Oamenii inainteaza cu greu si asta pentru ca exista doar doua ghisee care preiau dosarele si doua aparate unde se fac fotografiile pentru permisele de conducere. Zilele acestea programul a fost prelungit pana la ora 18, fata de ora 16, intr-o zi obisnuita.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO