Tanarul gasit in stare socanta pe un drum din judetul Arad, dupa ce ar fi fost tarat de o masina, ar putea fi scos din coma

05-03-2014 15:03


Spital Arad

 Tanarul de 27 de ani din Siria, judetul Arad, care a fost gasit intr-o balta de sange dupa ce a fost tarat de o masina, este in continuare in stare critica.

 Ranile de care sufera sunt extrem de grave, iar medicii l-au tinut in coma indusa. Ei incearca sa ii reduca dozele de anestezic pentru a-l putea trezi si deconecta de la aparate. Anchetatorii asteapta acest moment pentru a putea, in sfarsit, sa stea de vorba cu barbatul ranit.

Tanarul este deja de aproape doua saptamani la sectia de terapie intensiva si a fost supus mai multor interventii chirurgicale.

Anchetatorii inca nu au stabilit cu exactitate ce i s-a intamplat. Un localnic l-a gasit in seara zilei de 22 februarie pe mijlocul unei strazi din Siria. Martorii spun ca pe sosea erau urme de sange, ca si cand tanarul a fost tarat de o masina. Deocamdata nu se stie cine l-a torturat intr-un asemenea hal pe barbat. Cert este ca procurorii au deschis un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor. Localnicii cred ca autorul ar putea fi un barbat a carui fosta iubita are o fetita cu victima si acesta ar fi vrut sa se razbune.

 

Sursa: Pro TV

Tags: coma, arad, tarat, siria,

VIDEO PROTVPLUS.RO