Jurnalist polonez jefuit in tren, in Arad, unde urma sa faca un reportaj. Afla-i povestea

27-06-2012 13:01


Tren

 Calatorie cu ghinion pe meleagurile mioritice, pentru un fotoreporter din Polonia. Venit in Arad pentru a face un reportaj, a fost batut si “usurat” de bagaje de cum a trecut granita.

 Jurnalistul a venit din orasul polonez Opole, care este centrul adminsitrativ al voievodatului cu acelasi nume, infratit cu judetul Arad. El urma sa faca un reportaj despre judet si sa participe la un festival international de gastronomie, organizat de Consiliul Judetean la sfarsit de saptamana.

In trenul care il aducea in Arad, intre Curtici si municipiu, sustine ca a fost batut de un barbat, care i-ar fi furat si bagajul. I-ar fi disparut astfel doua aparate de fotografiat si o camera video. Barbatul era insotit de colegi din Polonia, care i-au sustinut povestea in fata politistilor feroviari, carora li s-au adresat imediat ce au ajuns in gara.

Politistii l-au trimis imediat la spital cu o ambulanta. “Barbatul era confuz, avea un traumatism cranian, o contuzie cervicala si ii curgea sange din nas. A stat în spital cateva ore, dupa care a dorit sa paraseasca unitatea pe propria raspundere, semnand in acest sens”, a declarat managerul Spitalului Judetean Arad, Teodora Olariu.

Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Arad, se fac cercetari pentru depistarea autorului talhariei, in urma sesizarii facute de victima. Jurnalistul nu a mai dorit insa sa ramana in Romania, iar Consiliul Judetean cauta solutii pentru a-i asigura intoarcerea in Polonia.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO