Imaginea pe care o vad turistii in Parcul Padurice, din Arad, modernizat cu milioane de euro


Ultimul update: Duminica 24 Februarie 2013 07:12
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2013 13:27
Categorie: Arad
gunoaie pe lac

 Mizeria e la ea acasa pe lacul din Parcul Padurice, aflat in centrul Aradului. Desi zona de agrement a fost modernizata cu aproximativ 2,5 milioane de euro, bani europeni, de curatarea luciului apei pare sa nu se ocupe nimeni.

 Parcul Padurice este promovat pentru turisti inclusiv pe posturile nationale de televiziune, intr-un clip publicitar ce include mai multe proiecte europene finalizate in oras cu bani europeni.

Turistii sunt intampinati insa cu gunoaie care plutesc pe lac. Aceasta problema este veche, iar Primaria promitea, in anii trecuti, ca va fi rezolvata prin reabilitatea intregului parc si a lacului, pe care a fost montata si o fantana arteziana cu muzica si proiectii de laser.

Inaugurarea zonei a avut loc in urma cu mai putin de un an, insa gunoaiele au reaparut. Dupa cantitatea de mizerii ce plutesc pe luciul lacului, se poate constata ca acesta nu a fost curatat de luni de zile, cel mai probabil din toamna.

Reprezentantii Primariei Arad sustin insa ca serviciul edilitar angajat curata periodic lacul cu ajutorul unei ambarcatiuni, insa nu au precizat la cat timp se intervine pentru strangerea gunoaielor.

Premiera la o scoala din Arad: dascalii poarta uniforme pentru a da un exemplu elevilor
Cratere lungi de 3 metri si cu o adancime de 15 centimetri ingreuneaza traficul pe o strada din Arad
FULLSCREEN
Imaginea pe care o vad turistii in Parcul Padurice, din Arad, modernizat cu milioane de euro
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO