Gest incredibil al unui avocat din Arad. Vezi ce a fost in stare sa faca pentru a-si recupera masina

03-10-2012 14:16


 Suparat ca autotursimul de lux i-a fost ridicat de angajatii primariei, un avocat din Arad a hotarat sa protesteze intr-un mod inedit.

 S-a luat cu un taxi dupa cei care i-au ridicat masina si cand a ajuns la depozitul primariei, acolo unde era dus autoturismul, s-a urcat pe platforma, a intrat in acesta si a refuzat sa mai iasa.

Barbatul sustine ca a fost nevoit sa stationeze intr-un loc interzis pentru a intra cu tatal sau care sufera de un handicap fizic, intr-un magazin din apropiere.

Cateva minute mai tarziu, politistii i-au ridicat autoturismul. Avocatul s-a facut foc si para si s-a dus la depozitul de masini din cadrul primariei. Acolo s-a urcat pe platforma si a intrat in autoturism. A stat minute bune inauntru, pana cand, fiind hipertensiv si diabetic, i s-a facut rau, asa ca a solicitat ajutorul unei ambulante. Dupa ce si-a revenit, barbatul nu i-a acuzat pe cei care i-au ridicat masina ca i-au zgariat-o atunci cand au pus-o pe platforma. De cealalta parte, angajatii primariei spun ca omul si-a zgariat singur masina cand a incercat sa o porneasca.

Acum, avocatul este hotarat sa conteste procesul verbal primit, insa daca vrea sa isi recupereze masina va trebui sa plateasca pe langa taxa de ridicare si o amenda de 250 de lei.  

VIDEO PROTVPLUS.RO