Cazul tanarului tarat sute de metri de o masina, in atentia procurorilor. S-a deschis dosar penal pentru tentativa de omor

Ultima actualizare: 01-03-2014 06:55
barbat mutilat Arad

 Cazul barbatului de 27 de ani din judetul Arad care, in urma cu cinci zile, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost tarat de o masina, a intrat in atentia procurorilor.

 Anchetatorii au deschis un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor. Din pacate insa, nu au reusit sa-i gaseasca deocamdata pe cei care l-au mutilat pe tanar. Au insa un cerc de suspecti si incearca sa desluseasca intreaga poveste.

Cel care l-a gasit pe tanar agonizand intr-o balta de sange este un localnic din comuna Siria, care trecea intamplator pe acolo. Era sambata seara, putin inainte de ora 22:00. Omul a dat imediat alarma.

Pavel Rusu, localnic: "La 40 de metri era intins pe mijlocul soselei un baiat, ca si cand dormea. M-am oprit si am vazut ca era plin de sange. Era pe mijlocul drumului, de-a latul soselei".

In localitate, oamenii vorbesc despre o rafuiala din gelozie. Victima, spun ei, ar fi avut o relatie cu iubita unui fost puscarias, iar acesta s-ar fi razbunat.

Primarul localitatii Siria a refacut, in seara incidentului, traseul pe care victima ar fi fost tarata de o masina, si mutilata.

Valentin Bot, primar Siria: „S-au vazut urme pe sosea, dar nu se stie cum s-a produs taratura aia. Sunt doua strazi asfaltate, circulate, lumea circula cu masinile foarte mult. De aia in prima faza am crezut ca a fost un accident”.

Victima este in continuare in stare grava la spital.

Adrian Wiener, director medical al Spitalului Judetean Arad: "Starea clinica e stationara, nu au aparut modificari semnificative, a fost supus unei interventii chirurgicale pentru refacerea tesutului. E in sedare indusa pentru ca e intubat. In functie de complicatii, prognosticul ramane rezervat”.

Anchetatorii au deocamdata un raport medico-legal preliminar si asteapta ca tanarul sa isi revina pentru a afla ce i s-a intamplat. Pana atunci, mai multi localnici au fost deja audiati in acest caz.

Mutilat dupa ce a fost legat si tarat cateva sute de metri de o masina. Prima ipoteza a anchetatorilor

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Lecții de viață
Lecții de viață - sez. 6, ep. 64

42:30
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!