Autoritatile inchid din nou DN 7, in Vladimirescu. Motivul nu are cum sa-i mai suprinda pe soferi

13-09-2013 16:20

cale ferata Vladimirescu, Arad

 Trecerea peste calea ferata dintre municipiul Arad si comuna Vladimirescu intra din nou in reparatii, la numai doua saptamani dupa ce autoritatile au mai anuntat lucrari in zona, dar care nu s-au vazut in realitate.

 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat, astazi, ca DN7 va fi inchis intre cele doua localitati de sambata dimineata, ora 07,00, pana duminica seara, ora 19,00.

Motivul este acelasi pentru care acest drum european a mai fost inchis in zona si in urma cu doua saptamani. Desi atunci traficul a fost dat peste cap, formandu-se coloane de masini si de cinci kilometri, presupusele reparatii anuntate nu au imbunatatit circulatia peste liniile de cale ferate, existand aceleasi denivelari.

In urmatoarele doua zile, in care se presupune ca muncitorii chiar isi vor face treaba, circulatia va suferi unele modificari, traseul permis fiind: DN 7 – drum de acces în fostul Combinat Chimic Vladimirescu - DJ 682C – DJ 709 – DN 7, Centura N-V a Aradului, de unde se poate pleca mai departe spre Nadlac sau Oradea.

Se inchide circulatia rutiera pe DN7, in zona localitatii Vladimirescu, judetul Arad.Rute ocolitoare

Lucrari fara efect la trecerea peste calea ferata din Vladimirescu. Se mentin cozile kilometrice

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO