Carambol pe DN7, dupa ce soferul unui trailer incarcat cu masini a ajuns pe contrasens.Patru oameni, raniti

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16

 Un accident in care au fost implicate cinci autovehicule s-a petrecut marti dupa-amiaza pe drumul national care leaga municipile Arad si Deva.

 Accidentul a fost provocat dupa ce, din cauza carosabilului umed si a conditiilor nefavorabile de vreme, soferul unui trailer care transporta masini, a pierdut controlul volanului intr-o curba si a ajuns pe contrasens. A lovit aici o basculanta care circula regulamentar, iar in urma impactului, aceasta a lovit alte doua masini si o camioneta care circulau pe drumul national. In cele din urma, basculanta lovita prima de trailer, a ajuns in sant, dar si cabina trailerului.

In urma carambolului, patru din cei cinci soferi ai autovehiculelolr implicate in accident au ajuns la Spitalul Judetean din Arad cu traumatisme toracice si la cap.

Mai multe echipaje de Politie si Ambulanta au sosit la fata locului, iar medicii le-au acordat ranitilor primul ajutor.

Trei autoturisme aflate pe trailer au cazut pe carosabil in urma impactului. Masinile transportate au suferit mici avarii.

Pe DN7, in zona in care s-a produs carambolul, s-a circulat alternativ pe un singur sens si, la un moment dat, traficul a fost intrerupt, pana cand un utilaj de mare tonaj a scos cele doua tiruri din santul de pe marginea drumului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO