Anunturile de vanzare a palatelor din Arad, retrase. A intrat pe fir Politia

02-04-2013 12:53


sediul CCIA Arad

 Autorul anunturilor publicate pe internet, prin care erau scoase la vanzare doua palate ocupate de institutii publice, s-ar putea alege cu dosar penal.

 Asta pentru ca in acest caz a fost sesizata Politia. Cel care a depus plangere este Nicolae Bacanu, presedintele demis al Camerei de Comert, caruia i se atribuiau anunturile.

Primul pas pe care l-a facut acesta - dupa ce a aflat de la reporterul stirileprotv.ro/vest ca numele sau si numarul de telefon sunt legate de doua anunturi neobisnuite - a fost sa ia legatura cu site-urile care vesteau vanzarea palatelor.

“Am cerut retragerea anunturilor, iar aseara s-a intamplat acest lucru. Am mai solicitat IP-urile celui care le-a postat, insa administratorii site-urilor au refuzat, spunad ca doar Politia poate face ancheta. In aceste conditii, am mers si am depus o plangere la Politie, pentru ca vreau sa aflu cine a incercat sa ma discrediteze intr-un fel atat de josnic”, a spus Bacanu.

Biroul de presa al Politiei municipale a confirmat ca a fost inregistrata sesizarea si ca urmeaza sa se faca cercetari privind imprejurarile in care au fost publicate anunturile in numele lui Bacanu. Pana la deschiderea unui dosar penal, nu s-a stabilit infractiunea comisa in acest caz.

Conducerea interimara a Camerei de comert nu a sesizat autoritatile, insa a fost bombardata de apeluri telefonice dupa aparitia anunturilor, fiind pusa in situatia sa-i linisteasca atat pe functionarii care ocupa palatul de pe strada Gheorghe Lazar, cat si pe proprii angajati si membri, avand in vedere ca al doilea imobil care parea scos la vanzare era sediul institutiei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO