Anchetă în Teleorman. Ce a descoperit un bărbat când a ajuns la vot

Ultima actualizare: 24-11-2019 15:06
alegeri, sectie vot
Agerpres

Poliţia a declanşat o anchetă privind un posibil fals comis într-un sat din judeţul Teleorman.

Poliţiştii fac cercetări pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată după ce un bărbat a mers, duminică, să voteze, iar reprezentanţii biroului electoral al secţiei de votare au constatat că pe numele alegătorului fusese înregistrată o cerere pentru urna mobilă, acesta susţinând că nu a făcut o astfel de solicitare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secţia de votare nr. 181 din satul Bâscoveni, comuna Gălăteni, judeţul Teleorman, şi şi-a exercitat dreptul la vot, deşi pe numele său exista o cerere pentru urna specială.

Bărbatul a precizat că nu a depus nicio solicitare în acest sens, iar când i-a fost arătată cererea, acesta nu a recunoscut nici scrisul, nici semnătura.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care efectuează cercetări pentru identificarea persoanei care a întocmit şi depus înscrisul, fiind deschis dosar penal pentru infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO