Dupa alegeri, Traian Basescu vrea sa fie parlamentar. Fostul presedinte al Romaniei deschide lista PMP pentru Senat

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04
Traian Basescu

Partidul Miscarea Populara a depus joi la Biroul Electoral Municipal listele de candidati pentru alegerile parlamentare in circumscriptia Bucuresti.

Astfel, Traian Basescu deschide lista pentru Senat, iar Valeriu Steriu la Camera Deputatilor.

La depunerea listelor au fost prezenti presedintele PMP, Traian Basescu, secretarul general Dorel Onaca, presedintii executivi Eugen Tomac si Valeriu Steriu, precum si alti lideri ai partidului care candideaza la parlamentare.

"Mi-am depus candidatura pentru alegerile legislative din 11 decembrie. Conduc lista de la Bucuresti a Partidului Miscarea Populara pentru Senat.

Sunt convins ca imi pot servi, in continuare, tara, punand la dispozitia legislativului experienta uriasa pe care am acumulat-o ca Ministru, Primar General si Presedinte, si, nu in ultimul rand, experienta de comandant de nava, care m-a calit si m-a facut capabil sa infrunt orice.

Eu mi-am depus candidatura, dar cei care vor decide sunt bucurestenii si, pentru intregul PMP, romanii." - a scris Traian Basescu pe Facebook.

Conform Agerpres, pe lista PMP Bucuresti pentru Camera Deputatilor se mai regasesc Eugen Tomac, Stefan Florescu, fost candidat independent la Primaria Sector 6, si Vasile Stefanescu, presedinte COTAR si vicepresedinte al formatiunii.

La Senat din partea PMP vor mai candida Radu Cristescu, vicepresedinte al partidului, Liviu Goncea si Stefan Vlaston.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO