Ce nu au voie să facă Andrew și Tristan Tate după ce au fost eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu

×
Codul embed a fost copiat

Andrew și Tristan Tate au schimbat vineri seară celula Arestului Central cu liniștea și confortul casei lor din Voluntari. După trei luni petrecute după gratii, judecătorii au decis să-i lase în arest la domiciliu.

De aceeași măsură se bucură și presupusele lor complice. Cei patru sunt acuzați de trafic de persoane, viol și grup infracțional organizat.

Tristan Tate: „Vreau doar să spun că judecătorii au luat astăzi decizia corectă. Respect ce au făcut pentru mine și au luat o decizie justificată, pentru că sunt un om nevinovat și abia aștept să dovedesc asta. Mergem acasă!”

Frații Tate au fost așteptați de admiratori care le-au strigat "Top G" - expresie folosită pentru a descrie pe cineva că fiind grozav pe toate planurile.

Andrew Tate: „Cât timp am fost în închisoare am făcut flotări și am citit Coranul. Când voi ajunge acasă voi face la fel."

Citește și
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

Milionarii au fost conduși în Voluntari de avocatul lor. Acesta a reușit să convingă instanța că Andrew și Tristan Tate nu reprezintă un pericol social.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: „Deocamdată ca interdicție este să nu ia legătura cu celelalte părți din dosar, cu martorii din dosar și să nu părăsească domiciliul fără încuviințarea organelor judiciare."

După ce au ajuns acasă, cei doi au început să le povestească urmăritorilor de pe rețele de socializare cât de grea a fost perioada petrecută în arest.

Andrew Tate: „De anul trecut am fost într-o izolare de 24 de ore. Fără posibilitatea să ies în curte. M-am mișcat într-o celulă de trei metri patrați, fară electronice sau contact cu exteriorul. Asta mi-a oferit o claritate absolută a minții. Gânduri adevărate. Planuri reale. Durere vie. Sunt de o oră acasă și deja nu-mi mai suport telefonul."

Asta a scris cel supranimit Cobra Tate pe Twitter, menționând la final că este în lupta cu Shaytan, întruchiparea răului din Coran.

În schimb, fratele sau mai mic, Tristan, s-a plâns că are probleme cu contul de Instagram și mărturisește că i-a lipsit confortul de acasă.

Tristan Tate: „Patru luni fără să-ți pui o pereche de pantofi de aligator. Chinul a fost real."

Vestea eliberării fraților Tate a fost preluată de toată presa străină. De altfel, cazul lor a fost mediatizat încă din aprilie 2022, când au fost reținuți prima dată de DIICOT. Atunci au fost acuzați că ar fi sechestrat o tânără din America. De la începutul anului și până acum, cei doi au depus mai multe contestații și au cerut să fie eliberați. Acum sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Cu doar câteva minute înainte de eliberarea lor, au părăsit arestul și cele două presupuse complice, Georgiana Naghel și Luana Radu.

Potrivit legii, polițiștii au verificat locuință fraților Tate în prezența avocatului și le-au explicat că trebuie să răspundă de fiecare dată când sunt sunați. Totodată, să permită accesul agenților dacă se decide un control inopinant. Măsură arestului la domiciliu expira pe 29 aprilie.

Între timp, procurorii DIICOT continuă cercetările. Până acum au identificat mai multe tinere care ar fi fost exploatate sexual de cei doi britanici. Conform autorităților aceștia le-ar fi păcălit că se vor însură cu ale după care le-ar fi forțat să lucreze în studiouri de videochat. Odată cu reținerea fraților Tate, procurorii au pus sechestru pe bunurile acestora, între care mașini de milioane de euro.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Mircea Geoană: Rusia „nu are intenția și nici capacitatea să agreseze un stat NATO”
Mircea Geoană: Rusia „nu are intenția și nici capacitatea să agreseze un stat NATO”

Rusia „nu are intenția și nici capacitatea” să agreseze un stat NATO la acest moment, afirmă Mircea Geoană, secretarul general adjunct al Alianței, dar poartă „un război hibrid total”.

Un bărbat din Vâlcea a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la reconstrucţia unui drum forestier
Un bărbat din Vâlcea a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la reconstrucţia unui drum forestier

Un bărbat de 54 de ani, care lucra la reconstrucţia unui drum forestier în zona oraşului Călimăneşti din judeţul Vâlcea, a murit, joi, după ce a fost prins sub un mal de pământ.  

Strat de zăpadă de peste patru metri pe Transfăgărășan. Drumarii lucrează într-o zonă dificilă, cu risc de avalanșă. VIDEO
Strat de zăpadă de peste patru metri pe Transfăgărășan. Drumarii lucrează într-o zonă dificilă, cu risc de avalanșă. VIDEO

Drumarii care deszăpezesc Transfăgărăşanul pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac şi-au propus să redea circulaţiei rutiere cât mai repede acest drum. Totuși, ei au dat de un strat gros de zăpadă, de peste patru metri.

 

Recomandări
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: ”O înșelăciune”
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: ”O înșelăciune”

Premierul Marcel Ciolacu promite sancționarea comercianților care practică ”shrinkflation”, respectiv reducerea gramajului produsului, fără a i se scădea prețul.

Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare:
Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare: "Viața mea s-a terminat!". E așteptat verdictul instanței

Cea mai lungă zi din procesul lul Vlad Pascu, tânărul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, a început, joi dimineață, la Mangalia.

Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.