Vremea se incalzeste in aproape toata tara. Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

Ultima actualizare: 27-03-2015 07:02
Vremea se incalzeste in aproape toata tara. Progno...
Vremea 24 martie 2015...

Marti, 24 martie, valorile termice sunt in crestere fata de ziua precedenta, in toate zonele, si vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta data, in vest si centru si apropiata de normal in restul tarii.

Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 6...7 grade pe litoral si 17...18 grade in regiunile vestice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari noaptea in vestul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, in Moldova si la munte. Se va semnala ceata, izolat in primele ore ale diminetii si cu caracter local noaptea si izolat se va produce bruma. Minimele termice vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -6 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile Banatului.

Presiunea atmosferica va fi in scadere.

In Bucuresti, marti, 24 martie, valorile termice vor fi in crestere usoara si se vor apropia de cele normale specifice perioadei; temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

MIERCURI, 25 martie

Vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in majoritatea zonelor, dar in special in nord-vest si in centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 10 si 19 grade, iar cele minime intre 0 si 9 grade. Cerul, variabil la inceputul zilei in toata tara, se va innora treptat, dinspre sud-vest, incepand cu orele dupa-amiezei. Spre seara si la inceputul noptii va ploua in Banat si in Oltenia, unde pe spatii mici se pot cumula 15...20 l/mp, apoi local in Crisana, Transilvania si Muntenia si doar izolat in restul zonelor. Vantul va sufla moderat, cu intensificari la munte si local si temporar si in restul teritoriului. in primele ore ale diminetii in est si sud-est va mai fi ceata. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Bucuresti, 25 martie - Vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade. Cerul se va innora treptat, iar noaptea temporar va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. in primele ore ale diminetii vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

JOI, 26 martie

Valorile termice vor continua sa creasca fata de ziua anterioara, caracterizand o vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, chiar deosebit de calda in regiunile nordice, vestice si centrale. Ziua, cerul va fi variabil cu innorari temporare in estul si in sud-estul teritoriului, unde pe arii restranse va ploua slab, in timp ce in cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat in jumatatea sudica a tarii, insa ploile, de altfel neinsemnate cantitativ, isi vor face aparitia izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in prima parte a intervalului in Banat, Moldova si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, usor mai mici pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade.

Bucuresti, 26 martie - Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, inregistrandu-se astfel o maxima in jurul valorii de 17 grade, respectiv o minima de 7...8 grade. Cerul va avea innorari si mai ales in cursul noptii, trecator vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat.

VINERI, 27 martie

In regiunile intracarpatice, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an, pe arii restranse chiar deosebit de calda, in timp ce, in restul teritoriului, valorile diurne se vor situa in general in jurul normelor climatologice specifice datei din an. Treptat nebulozitatea va cuprinde intreg spatiul geografic al tarii noastre, iar dinspe sud aria ploilor se va extinde, acestea urmand a se semnala cu caracter temporar in toate regiunile. Cantitatile de apa cumulate vor fi mai insemnate, depasindu-se pe arii restranse 15...20 l/mp. Vantul va prezenta intensificari temporare in partea de sud si sud-est a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 21 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 10 grade.

Bucuresti, 27 martie - Innorarile vor persista, temporar va ploua, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua anterioara, va fi de 11..12 grade, iar cea minima de 6...7 grade.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO