Vreme extrem de calda, cu temperaturi de pana la 18 grade Celsius, dar ninsoare la munte. Prognoza meteo pana miercuri

Ultima actualizare: 25-03-2015 07:05

Duminica se va incalzi si vom avea vreme calda pentru aceasta data, in special in regiunile extracarpatice. Innorarile vor fi temporare si spre seara vor fi lapovite si ninsori slabe in Moldova si in Carpatii Orientali.

In celelalte regiuni cu totul izolat, va ploua slab. Vantul va avea unele porniri, in Moldova, iar maximele vor fi cuprinse intre 9 si 18 grade Celsius.

VEDETI CUM VA FI VREMEA IN ZONA IN CARE LOCUITI

In Dobrogea si Baragan, se anunta vreme placuta cu mult soare si temperaturi in usoara crestere fata de sambata. Vantul va scadea in intensitate, iar maximele urca pana la 17 grade. Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei va fi soare si mai cald decat ieri.

Perioadele cu soare domina ziua si doar la noapte e posibil sa vina ceva precipitatii neimportante cantitativ. Vantul va avea rabufniri din cand in cand, iar termometrele vor indica 15-16 grade Celsius. In jumatatea nordica a Moldovei vor fi innorari, dar si momente cu soare. Spre seara si noaptea, vor fi lapovite si ninsori slabe. Vantul va mai prezenta intensificari temporare iar temperaturile, cresc usor si vor ajunge la 14-15 grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, va fi o zi destul de buna chiar, daca soarele nu va fi la fel de generos cum a fost ieri. Temperaturile maxime raman neschimbate. In vestul tarii, norii vor fi destul de numerosi, insa doar sporadic catre seara pot sa cada 2-3 stropi de ploaie. Maximele termice vor fi in usoara crestere fata de ziua trecuta.

In tinuturile centrale, sambata soarele va fi destul de scump la vedere, insa doar izolat e posibil sa picure. La noapte, in zonele estice si la munte e posibil sa vina precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile vor fi in crestere usoara.

In sud-vestul tarii, gasim conditii meteo foarte bune. Norii vor fi putini, vantul ramane domol, iar temperaturile cresc fata de ziua trecuta. Dupa pranz, termometrele vor indica in jur de 17 grade. Incalzirea vremii se va face simtita si in tinuturile sudice. Cerul va fi variabil, iar maximele vor ajunge la 17-18 grade - valori mai ridicate decat ar fi normal in acest moment al anului.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult senin in prima parte a zilei dupa care va deveni variabil. Se va incalzi, iar vremea va fi calda pentru data din calendar. Vantul va fi domol si se vor inregistra pana la 17 grade, la amiaza. La noapte, vantul va avea intensificari usoare. Presiunea atmosferica va fi in scadere pe timpul zilei, dar va incepe sa creasca spre seara.

In zonele de munte vor fi innorari temporare, iar spre seara si noaptea, vor fi lapovite si ninsori slabe in Carpatii Orientali, dar sporadic si in Carpatii Meridionali. Vantul se va inteti pe timpul noptii in masivele sudice iar valorile termice vor fi in crestere.

PROGNOZA METEO PE 3 ZILE

Luni, se anunta vreme buna si doar la munte, vor mai fi fulguieli sau lapovite, iar noaptea, in sud-vestul extrem, e posibil sa ploua slab.

Marti, cerul va fi mai mult senin, cu innorari in sud-vestul extrem, iar noaptea si in vest si nord-vest, unde izolat va ploua slab.

Miercuri, cerul va fi variabil si cateva ploi slabe pot sa vina pe spatii mici, in vest-sud-vest. Luni se va raci in regiunile extracarpatice, marti valorile termice vor fi in crestere, iar miercuri vremea va fi calda in toata tara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO