Sute de calatori au asteptat in frig din cauza unor soferi care s-au crezut mai tari ca tramvaiul

Ultima actualizare: 22-12-2012 06:44

Ninsoarea din Bucuresti i-a pacalit pe doi soferi, care au crezut ca sunt mai puternici decat tramvaiul, daca au masini de teren.

Prea grabiti ca sa mai respecte regulile, au fost izbiti in plin de doua tramvaie care circulau regulamentar. Cum traficul este tot mai aglomerat in Capitala, politistii le recomanda tuturor sa respecte legea, daca nu vor sa-si piarda permisul, masina sau chiar viata.

Soferul unei masini de teren a incercat sa iasa din curtea unui depozit de pe Soseaua Progresului din Bucuresti. Nu a observat insa tramvaiul care venea din dreapta sa. Masina a fost lovita si tarata apoi aproape 20 de metri.

Calatorii din tramvai s-au speriat teribil, insa niciunul dintre ei nu a avut de suferit dupa accident.

Mai greu a fost pentru angajatii RATB, care s-au chinuit sa deblocheze sinele. Sute de calatori din zeci de tramvaie au asteptat in frig sa-si continue drumul.

Unii dintre calatori, mai grabiti, au mers cativa kilometri pe jos, prin viforul, pe langa zecile de tramvaie blocate pe linie.

Dupa o ora si jumatate, angajatii RATB au reusit sa traga de pe linii resturile masinii.

In partea opusa a Bucurestiului, soferul unei alte masini de teren, satul de cozile din trafic, a vrut sa intoarca in pasajul Victoria.

Soferul venea dinspre Nicolae Titulescu, cand a vrut sa intoarca pe liniile de tramvai, insa a fost lovit de tramvaiul 1 si proiectat in acest stalp de sustinere.

Cu ochii pe masina lovita de tramvai, o soferita a uitat sa mai fie atenta la drum si a intrat in autoturismul din fata. Vinovata a fost ranita usor.

Politistii ii avertizeaza inca o data pe soferi sa aiba rabdare si sa fie atenti la volan. Bucurestiul este aglomerat, iar zapada si gheata ingreuneaza si mai mult circulatia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO