VIDEO. Momente terifiante pentru pasageri după ce avionul s-a umplut cu fum. "Evacuați, evacuați"


Ultimul update: Vineri 20 Decembrie 2019 11:20
Data publicarii: Luni 16 Decembrie 2019 11:29
Categorie: Stiri actuale
Avion plin cu fum

A fost panică la bordul unei aeronave a companiei Qantas, duminică dimineață, când avionul s-a umplut cu fum după ce a revenit pe pista aeroportului din Sydney, din cauza unor probleme tehnice, potrivit 9news.co.au.

Aeronava Airbus 330 trebuia să efectueze un zbor întern în Australia, pe ruta Sydney - Perth, însă a trebuit să facă cale întoarsă la scurt timp după decolare din cauza unei probleme la sistemul hidraulic.

Dar imediat după ce avionul s-a întors pe pistă, cabina s-a umplut cu fum. Pasagerii terifiați au povestit cum pilotul și echipajul i-au grăbit să iasă din avion, în timp ce toboganele
de urgență erau activate. "Evacuați, evacuați", le-au strigat angajațatii companiei aeriene.

Mai multe persoane au fost rănite în îmbulzeală de la ieșire, în timp ce alții au avut probleme după ce au inhalat cantități importante de fum.

"Inițial, doar am simțit un miros, dar după câteva minute cabina a început să se umple cu fum", a declarat unul dintre pasageri.

"Tocmai a trebuit să evacuez zborul meu către Perth, în urma unor probleme tehnice. Toată lumea a trebuit să părăsească avionul după ce cabina s-a umplut cu fum și căpitanul a țipat că trebuie să evacuăm. terifiant", a scris și o pasageră pe Twitter.

În urma incidentului, compania Qantas a emis un comunicat ăn care spune că a demarat investigații pentru a vedea dacă problema a fost cauzată de o scurgere de lichid hidraulic.

 

Sursa: Pro TV

Tags: avion, fum, cabina,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33