Fiul lui Sile Cămătaru, prins conducând fără permis. Polițiștii au făcut uz de armă

Ultima actualizare: 16-12-2019 14:29

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a fost prins conducând fără permis duminică seară, el refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor din Capitală, care l-au urmărit în trafic şi au făcut uz de armă.

„În data de 15.12, în jurul orei 19:00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, anunţă Poliţia Capitalei.

Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Poliţiştii au continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical.

Bărbatul de 32 de ani a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie. El nu deţine permis de conducere. Ulterior, a fost dus la Timișoara, pentru a fi audiat.

Surse din anchetă spun că acesta urmează să fie reținut după ce a înjunghiat în piept, în faţa unui club de manele din Timişoara, în luna octombrie. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul le-a povestit poliţiştilor că era băut când a vrut să intre în club, însă administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă. La scurt timp, Albert Balint, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit. Rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO