Cele mai amuzante reacții după ieşirea lui Donald Trump cu Biblia în mână

05-06-2020 08:51


Ieşirea președintelui Trump cu Biblia în mână la Biserica Saint John din Washington a fost apărată viguros de Casa Albă, comparându-l pe șeful statului cu fostul premier britanic Winston Churchill.

Pe de altă parte, internauţii, dar şi unii jurnalişti americani, i-au taxat mișcarea. Oricât ar vea el să creadă, liderul Statelor Unite nu le știe chiar pe toate, iar stângăciile sale le-au dat un nou prilej criticilor să îl ironizeze.

Momentul în care președintele american s-a pozat cu Cartea Sfântă în fața unei biserici a strârnit reacții de proporții biblice. Startul a fost dat de prezentatorii unor show-uri de televiziune, celebre peste Ocean.

Seth Meyers, gazda "Late Night with Seth Meyers": "Vă puteți da seama că e o persoană religioasă după felul în care ține Biblia, ca și cum o vinde pe QVC (rețea de televiziune din SUA specializată în vânzări, n.r)."

Prezentator CBS: "Cred că pot să folosesc această Biblie pe post de plici pentru muște."

A urmat apoi o serie de comentarii ironice pe rețelele de socializare: "Trump ține Biblia ca și cum ar fi alergic la ea" sau "ca și cum n-a mai pus mâna vreodată mâna pe o carte", au scris o parte dintre internauți.

Potrivit jurnaliștilor americani, Ivanka Trump a fost cea care i-a adus Biblia tatălui său. A luat-o de la Casa Albă și a pus-o în geanta ei de peste 1.500 de dolari.

Dar nu este pentru prima dată când șeful de la Casa Albă apare în public cu o Biblie în mână.

Donald Trump, președinte SUA: "Am adus Biblia cu mine. Nimeni nu iubește Biblia mai mult decât mine. Au fost 2 apostoli în Corint. 2 apostoli."

Deși în fața unei mari audiențe susține că le știe pe toate atunci când vine vorba de Vechiul și Noul Testament, într-un interviu față în față, liderul american se eschivează, iar acest lucru nu a rămas netaxat de o actriță de comedie. Imagini în VIDEO.

Alți critici ai lui Trump au pus însă accent pe detalii, realizând tot felul de efecte speciale, care cu siguranță vor rămâne memorabile.

Tags: trump, sua, biblie,

VIDEO PROTVPLUS.RO