"Viata mea, regulile mele". Prietenii tanarului mort in accidentul din Brasov spun ca era pasionat de masinile puternice

Ultima actualizare: 26-04-2015 07:09

"L-a ucis pasiunea pentru masini!" - asta spun prietenii despre tanarul de 27 de ani din Brasov, mort miercuri intr-un accident pe care l-a provocat pe DN73.

A intrat cu viteza nebuna intr-un camion. In vreme ce apropiatii il plang pe Facebook, altii il condamna pentru inconstienta de care a dat dovada.

"My life, my rules" - viata mea, regulile mele. Cu aceste vorbe isi intampina Laurentiu Cernat prietenii pe Facebook. Modul lui rebel de a si trai viata i-a adus sfarsitul. Masina cu care gonea nebuneste s-a facut bucati. Imaginile i-au ingrozit chiar si pe politisti.

Cei care l-au cunoscut pe Laurentiu spun ca facuse o adevarata pasiune pentru masini, in special cele cu motoare puternice.

Martorii teribilului accident spun insa ca soferul gonea nebuneste pe sosea. Doar asa se explica felul in care arata locul accidentului, cu resturile masinii imprastiate pe o raza de 200 de metri.

Comentarii pe Facebook:

"E trist ca un om a murit asa urat si tanar, dar e bine ca pasiunea lui nu a generat o drama cu mai multi morti sau raniti."

"Fratilor! Care vreti sa mergeti cu viteza, este un circuit langa Bucuresti, sau daca vreti sa faceti drift avem circuit la Prejmer. Dumnezeu să-l ierte."

"La cum arata masina, dupa accident avea mult peste 150 . Sa-i multumim lui Doamne Doamne ca nu au murit nevinovati."

Laurentiu Cernat a facut puscarie pentru furt de masini. In urma cu un an a fost eliberat, iar de atunci s-a ocupat numai de intermedierea vanzarilor de autoturisme.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO