Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai presedintelui Klaus Iohannis s-a sinucis. Cine era Cristian Pavel

Ultima actualizare: 31-01-2015 07:11

Gest inexplicabil al unuia dintre prietenii presedintelui Klaus Iohannis. Directorul adjunct al firmei de transport public din Sibiu si-a pus capat zilelor.

Cristian Pavel a fost gasit in casa primita mostenire de la parinti. Nimeni nu-i intelege gestul. Apropiatii spun ca parea intr-o forma buna, isi facea planuri de concediu si era un om realizat din toate punctele de vedere.

Cristian Pavel era unul dintre apropiatii sefului statului. Au fost de Revelion impreuna, insa a luat parte si la petrecerea in cerc restrans organizata la resedinta familiei Iohannis, in noiembrie anul trecut, imediat dupa validarea mandatului presedintelui la Curtea Constitutionala.

Cristian Pavel avea 54 de ani si era casatorit cu Anita, consilier local din partea ''Forumului Democrat al Germanilor din Romania''. Au impreuna doua fete si un baiat. Una dintre fiice este casatorita si sta Cluj-Napoca, cealalta joaca baschet in lotul national, iar fiul lucreaza in Germania. Cei care il cunosteau bine sunt socati.

"Noi eram la Cluj si am venit indata.  Chiar nu avea nicio problema. Era un om exact cum trebuia. Imi pare rau", a spus ginerele victimei.

Barbatul a fost gasit in casa parintilor pe care o renova si unde si-a petrecut multe zile in ultima perioada. Era acolo de luni, insa miercuri, cand a vazut ca nu-i raspunde la telefon si nici nu a ajuns la serviciu, sotia a mers sa il caute. A gasit usa incuiata, asa ca a cerut ajutor.

''Din primele verificari nu rezulta ca exista in cauza suspiciuni de omor, cel mai probabil decesul a survenit ca urmare a sinuciderii. La fata locului nu a fost gasit niciun bilet prin care barbatul sa isi justifice gestul la care a recurs", a spus inspectorul principal Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei. Tot medicii legisti vor stabili si de cand era mort barbatul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO