Un viceprimar din Alba este acuzat că a agresat doi tineri și i-a amenințat cu moartea

26-12-2019 18:36

Un incident violent a fost înregistrat de Crăciun în Alba, la Arieșeni.

Un tânăr din Arad acuză că el și fratele său au fost loviți cu bâta și amenințați cu moartea de viceprimarul localității și de fratele acestuia, în timp ce se plimbau cu ATV-urile împreună cu două tinere.

Cei acuzați susțin însă că lucrurile au stat invers: tinerii au intrat pe proprietatea lor și tot ei au sărit la bătaie. La fața locului au ajuns și polițiștii, care au deschis un dosar penal.

Bărbatul care agita un par rupt dintr-un gard este fratele viceprimarului din Arieşeni. Şi cel din urmă este surprins în filmare, ini'ial în maşină.

Imaginile au fost înregistrate de unul dintre tineri, care susţine într-un comentariu pe internet că cei doi bărbaţi i-au atacat.

El acuză că viceprimarul i-a călcat telefonul şi ca fratele acestuia l-a lovit pentru că a început să filmeze. De cealaltă parte, viceprimarul susţine că scandalul a pornit de la turişti, care au intrat pe terenul familiei sale.

Ioan Avram, viceprimar Arieşeni: „Fratele s-a dus la ei, ei continuau să facă off-road aici pe teren, le-a spus să iasă afară, cu înjurături unul dintre băieţi s-a năpustit pe fratele meu. Au început să îmi dea pumni în gura mie şi l-am pus jos. Nu l-am lovit, numai l-am pus jos. Fratele meu a căzut jos, l-au lovit cu piciorul în gură a rămas inconştient după asta am sunat la 112."

Bărbatul susţine că tinerii au încercat să plece înainte să ajungă Poliţia. O anchetă este acum în desfăşurare.

Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt Poliţia Alba:
„Un bărbat de 45 de ani din Arieşeni a reclamat că mai multe ATV-uri au pătruns pe proprietatea familiei. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că acolo a avut loc şi un conflict spontan în care au fost implicaţi doi bărbaţi din Arieşeni, pe deoparte şi doi tineri din Arad pe de altă parte. În timpul acestui conflict ar fi avut loc şi fapte de agresiune şi ameninţare."

Atât tinerii cât şi viceprimarul şi fratele său au făcut plângeri la poliţie. Tinerii din Arad, în vârstă de 31 şi 20, fraţi şi ei, au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia, unde medicii au constatat că au leziuni minore şi i-au externat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO