Un tânăr din Vâlcea a fost reţinut după ce a ameninţat cu o drujbă o femeie într-un bar

Ultima actualizare: 03-05-2022 12:41
politie romania masina
StirilePROTV

Un bărbat din Vâlcea a fost reţinut de poliţişti după ce în ziua de 1 mai a intrat cu o drujbă într-un bar din localitate şi a ameninţat o femeie, nemulţumit fiind că barmanul a refuzat să-i vândă băuturi alcoolice.

"În seara de 1 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti au fost sesizaţi prin 112, de o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un bar din comuna Tomşani, a fost ameninţată de un bărbat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 30 de ani, care se afla în stare avansată de ebrietate şi care a dorit să comande şi să consume băuturi alcoolice, de la bar, a fost refuzat de către barman, moment în care acesta a plecat spre domiciliu de unde a luat un motoferăstrău. Bărbatul s-a întors la bar, a pornit motoferăstrăul şi a început să o ameninţe pe apelantă, creându-i astfel o stare de temere", se arată în informarea de presă transmisă de IPJ Vâlcea.

În urma probatoriului administrat, anchetatorii au dispus luni reţinerea bărbatului pentru 24 de ore şi i-au deschis dosar penal pentru ameninţare, tulburarea ordinii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În prezent, bărbatul respectiv se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea, urmând să fie prezentat instanţei pentru dispunerea de măsuri legale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO