Un student si prietenul sau au murit intr-un accident grav, in Arad. Soferul ar fi trebuit sa sustina luni ultimul examen

08-06-2015 13:05


Un student, care ar fi trebuit sa sustina luni ultimul examen la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Arad, si prietenul lui au murit intr-un teribil accident de masina.

Unul avea 22 de ani, celalalt 23. Autoturismul in care se aflau s-a izbit violent de o betoniera, pe drumul dintre Arad si Ineu. Cei doi tineri au pierit pe loc.

Politistii spun ca, la iesirea dintr-o curba, soferul masinii a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o betoniera. Autoturismul s-a facut parf, iar cei doi tineri au pierit instantaneu. Pentru scoaterea lor a intervenit un echipaj al pompierilor de la descarcerare.

"Cred ca aveau si viteza, au intrat in mine. Aveam un microbuz in spate care incerca sa ma depaseasca si s-au speriat", spune soferul betonierei.

Unul dintre tineri, pasager pe bancheta din dreapta a masinii, era student in ultimul an la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Arad. Luni ar fi trebuit sa sustina ultimul examen, iar luni ar fi trebuit sa mearga impreuna la banchet, cu toti ceilalti colegi.

Potrivit politistilor, accidentul s-a petrecut din cauza neatentiei soferului care se afla la volanul masinii.

Comisar sef Dorin Goilean, sef Serviciu Politia Rutiera Arad:
"Un eveniment tragic. Trebuie sa stabilim si daca e vorba de depasire neregulamentara, dar imprudenta in conducere este cauza acestui accident rutier cu doua victime."

Din cauza accidentului, circulatia masinilor a fost deviata mai bine de o ora si jumatate pe o ruta ocolitoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO