Un şofer de 65 de ani cu permisul suspendat a intrat în plin în pietonii care traversau

25-07-2018 18:43


S-au derulat scene dramatice în sectorul 3 al capitalei. Grăbit şi neatent, un şofer în vârstă de 65 de ani a intrat cu maşina într-un grup de oameni aflaţi pe trecere.

Din vina lui, o fetiţă de 5 ani şi tatăl ei, au ajuns la spital, iar o adolescentă a fost acroşată uşor. Respectivul, are permisul suspendat şi circulă cu o dovadă de la poliţie. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Accidentul a avut loc la intersecţia bulevardelor Liviu Rebreanu şi Nicolae Grigorescu. În imaginile suprinse de un martor se vede cum autoturismul circula cu viteza şi loveşte cu putere oamenii care traversau regulamentar pe trecere.

"S-a auzit scârţâitul de roţi al maşinilor. I-a spulberat chiar pe trecere, că lumea trecea spre parc", spune un martor.

"A vrut să depăşească o coloană şi a venit cu viteza şi a pierdut controlul volanului. A lovit un grup de pietoni printre care şi o fetiţă care era pe bicicletă"

După impact maşina s-a urcat pe scuarul care desparte sensurile de mers. Cel de la volan are permisul suspendat de câteva luni pentru că a provocat un accident prin neacordare de prioritate, însă circula pe bază de dovadă.

Înfricoşaţi martorii au sunat pe rând la 112 iar la faţa locului au ajuns 6 ambulanţe. Copilă de 5 ani şi părintele ei au ajuns la spital.

Fata avea o fractură la piciorul stâng şi a intrat imediat în sala de operaţie. Doctorii spun că intervenţia chirurgicală a descus fără probleme, iar pacienta este acum la reanimare. Va rămâne câteva zile în spital pentru recuperare.

De ajutorul medicilor a avut nevoie şi o adolescentă de 14 ani.

Şoferul a fost testat şi nu consumase alcool. Poliţiştii i-au întocmit un dosar pentru vătămare coroporala din culpă.

VIDEO PROTVPLUS.RO