Bărbat din Brașov, atacat de iubită cu un cuțit. Mama victimei: "Nu stau cu criminalul în casă"

25-07-2018 17:07


Un bărbat de 36 de ani din localitatea Holbav judeţul Braşov a trecut pe lângă moarte după ce a fost atacat cu o armă albă chiar de iubita lui.

Cei doi sunt împreună de numai un an dar relaţia lor, spun cunoscuţii, nu a fost una armonioasă. Se certau mai mereu şi adesea se şi băteau. După un astfel de episod el este acum la spital, iar ea a ajuns în arest pentru tentativă de omor.

Cei doi locuiau împreună cu mama bărbatului. Aceasta povesteşte că, ori de câte ori tinerii se luau la ceartă, ea plecă în vecini că să nu-i audă. Ultimul scandal, petrecut acum două nopţi, după o beţie, s-a sfârşit cu ambulanţa şi poliţia la poartă.

Ileana Oprea, mama bărbatului rănit: "Şi am zis aşa: "Vai de mine, ce aţi făcut? Iară v-aţi bătut!". Eu n-o mai primesc nici de frică. Mă duc la poliţie să o dea afară. Nu stau cu criminalul în casă! Într-o noapte poa să se certe amândoi şi poa să îi taie gâtul!"

Femeia recunoaşte că nici fiul ei nu este uşă de biserică, dar susţine că iubita l-ar fi atras în patima băuturii. Spune că tânăra era mai tot timpul pusă pe scandal şi niciodată nu era mulţumită. Culmea este că nici mama ei nu o vorbeşte de bine.

Maricica Calenciuc, mama suspectei: "Eu ce să zic dacă ea este cu băutura în cap. N-am ce să fac! Eu am angajat-o la servici, să fie bine, dar dacă ea n-a rut să mă asculte să fie bine, n-am ce să fac!". 

În sat toată lumea ştie de relaţia zbuciumată dintre cei doi.

Reporter: "O credeaţi în stare să facă aşa ceva?"

Maria Oprea, localnică: "Da, da! Că am auzit că odată i-a pus şi lu mă-sa cuţitul la gât! Ea era să... după ce bea...."

Lucica Micuț, localnică: "Veneam de la schimbul 2, la 12 noaptea şi era poliţie acolo. Şi a doua zi am auzit." 

Reporter: "Şi ce impresie v-a făcut?" 

Lucica Micuț: "O impresie proastă, foartă proastă..."

Acuzată de tentaţia de omor, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Iubitul ei a trecut milimetric pe lângă moarte, spun medicii, dar se va reface curând.

VIDEO PROTVPLUS.RO