Un politist din Alba a murit electrocutat pe camp, unde recolta porumbul. Ce s-a intamplat in clipa in care a atins combina

Dată publicare: 23-10-2015 07:36
Dată actualizare: 26-10-2015 07:29


Un politist local din Teius, judetul Alba, a murit electrocutat. Barbatul se afla pe camp, unde recolta porumbul, ajutat de doi localnici.

La un moment dat, s-a apropiat de combina oprita sub firele de inalta tensiune, a atins utilajul si se pare ca s-a format un arc electric care l-a trantit  la pamant. Politistii au deschis o ancheta.

Barbatul, in varsta de 44 de ani, era in timpul liber si tocmise doi barbati sa il ajute sa adune porumbul de pe camp. La final, cand a vrut sa plateasca, s-a apropiat de combina care era oprita sub firele de inalta tensiune. Cand a atins utilajul, s-a electrocutat.

Ioan Hategan, prieten: "Un baiat extraordinar, muncitor, serios la serviciu, prietenos cu toata lumea, familist... de sase luni a  murit tatal sau."

Nicolae Vos, vecin: "Muncitor, intr-adevar, si dupa ce a murit tatal sau avea grija de gospodarie, avea grija de mama sa amarata, mai bolnavioara... El era stalpul familiei."

Cand au vazut ce s-a intamplat, soferul de pe combina si cel de pe tractor, au chemat imediat ajutoare.

Medicii de la ambulanta ajunsi la fata locului au incercat sa-l  resusciteze minute in sir, insa nu l-au mai putut salva.
 
Romana Aldea, medic: "Gasit inconstient, i s-a efectuat resuscitare timp de 50 de minute fara niciun rezultat. S-a electrocutat, arc electric, dupa cum am vazut."
 
Victima lucra la Politia Locala. Cei care i-au fost colegi spun ca era un angajat model.

Mircea Haic, seful politiei locale Teius: "Colegul meu lucra din 2007, este angajat la Primarie, la Politia Comunitara, apoi Politia Locala. Suntem marcati de evenimentul care s-a intamplat. Nu ne-a creat probleme pe parcursul anilor cat a fost angajat la noi."
 
Barbatul nu era casatorit, nu avea copii si locuia cu mama sa. Batrana a ramas acum singura si trebuie sa-si conduca pe ultimul drum singurul ei copil.


VIDEO PROTVPLUS.RO