Un politist bandajat la cap a incercat sa cumpere tigari si alcool cu bani falsi

Ultima actualizare: 01-11-2012 12:05

Politistul din Olt care a incercat sa cumpere cu bani falsi produse dintr-un magazin din Bals era bandajat la cap, dar si la un ochi si la o mana si i-a spus vanzatoarei ca vrea sa cumpere tigari si alcool pentru a le duce unor medici.

Vanzatoarea magazinului, Iuliana Popa, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistul avea bandaj la cap, dar si la ochi si la o mana si i-a spus ca a avut un accident si ca vrea sa cumpere Whisky si doua cartuse de tigari pentru a le duce unor medici.

"A intrat in magazin si avea capul bandajat, un ochi bandajat si o mana. Mi-a cerut whisky si doua cartuse de tigari, motivand ca trebuie sa se duca la doi medici si trebuie sa le dea atentii. Produsele se ridicau la trei milioane de lei vechi si mi-a dat doua bancnote de 200 de lei. Cand am pus mana pe ele am vazut ca erau false. Imediat mi-am anuntat sotul, care este politist si am tras de timp ca acesta sa poata ajunge", a spus Iuliana Popa.

Ea a mai spus ca barbatul a reusit totusi sa plece din magazin, dar a fost prins de sotul sau.

Conform unor surse judiciare, politistul ar face parte dintr-o retea specializata in falsificarea banilor.

Politistul, in varsta de 40 de ani, agent in cadrul Serviciului de Siguranta Publica al Inspectoratului Judetean de Politie Olt, a fost prins, sambata dimineata, in timp ce voia sa cumpere alimente cu bacnote false de la un supermarket din Bals.

"Agentul lucra din 1996 in cadrul Serviciului de Siguranta Publica, iar pana acum nu a avut abateri. Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Olt", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Olt, comisarul-sef Violeta Tinca.

Cazul a fost preluat de DIICOT Olt.

Potrivit procurorului Adrian Gluga, sef al DIICOT Craiova, in momentul retinerii barbatul avea asupra sa 60.000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO