Minora agresată de polițistul craiovean a rămas însărcinată. Legătura lor a durat 2 ani

Ultima actualizare: 01-11-2019 13:51

Un poliţist din Craiova a fost arestat sub acuzaţii scandaloase: este cercetat pentru că a avut relaţii intime cu o minoră de 13 ani, pe care a şi filmat-o.

UPDATE 13.45: Potrivit unui comunicat de presă trimis Gazetei de Sud de Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj, minora cu care poliţistul a întreţinut relaţii sexuale a rămas însărcinată şi, cel mai probabil, sarcina a fost întreruptă. Acum este sub supraveghere medicală.

Imaginile şi fotografiile, cu conţinut sexual explicit, au fost găsite de procurorii DIICOT. 

Poliţistul are 33 de ani şi era angajat ca agent de ordine la Secţia 5 din Craiova. Anchetatorii au aflat că avea o relaţie cu adolescenta, acum în vârstă de 15 ani, de doi ani de zile.

Împreună au făcut mai multe filmări intime, pe care şi le-au transmis printr-o aplicaţie de mesagerie mobilă. Fata stătea într-o casă de tip familial şi nu este clar deocamdată cum au ajuns cei doi să se cunoască. Imediat după ce s-a aflat povestea, agentul şi-a dat demisia.

În scurt timp a fost reţinut şi apoi arestat. Ultima dată, poliţistul a fost testat psihologic în primăvara acestui an şi a trecut examenul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO