Un interlop din Galati a desfigurat un frizer pentru ca i-a cerut sa stea la coada. Ce i-au spus politistii victimei

×
Codul embed a fost copiat

Un frizer din Galati a fost mutilat de un interlop din oras pentru ca a avut indrazneala sa nu il tunda de cum a intrat. Salonul era aglomerat, iar individul a fost invitat sa stea la coada ca orice client.

Pentru ca i s-a parut sub demnitatea lui, si-a chemat fratele si prietenii si s-au razbunat pe sarmanul om. Desi a fost aparat de martori, frizerul tot are fractura de mandibula si dintii scosi.

Interlopul a intrat grabit in frizeria plina de clienti care asteptau rabdatori. Fara sa isi puna problema ca ar trebui sa stea la rand i-a cerut frizerului sa-l tunda imediat. Omul l-a refuzat si in scurt timp s-a ajuns la imbranceli iar derbedeul a fost alungat. Lucrurile nu au ramas insa asa. Cateva minute mai tarziu in timp ce frizerul a incercat sa blocheze usa, au dat buzna peste el interlopul ranit in orgoliu, fratele sau geaman si prietenii lor. A urmat o bataie ingrozitoare.

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care interlopul intra grabit in frizeria plina de clienti care-si asteptau randul. Individul pare ca-i cere frizerului de 39 de ani sa-l tunda imediat - insa omul ii spune sa astepte.

In scurt timp cei doi se imbrancesc, iar frizerul il da afara pe interlop. Lucrurile nu raman insa asa. Cateva minute mai tarziu frizerul incearca sa blocheze usa, dar inauntru dau buzna interlopul, fratele sau geaman si prietenii lui veniti sa-l razbune. Indivizii il lovesc pe frizer cu pumnii, dar in ajutorul celui incoltit sar clientii frizeriei.

Citește și
Ion Clamparu
Instanta spaniola i-a dat 20 de ani, insa interlopul Ion "Clamparu" cere clementa in Romania. Cum se apara "cap de porc"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Cristian Haulica, victima: "M-a injurat ca era acolo un om in varsta pe scaun si sa il dau pe domnul de acolo jos de pe scaun, sa se tunda el. Ca se grabea. Mai erau inca patru persoane aicisha, care asteptau si ei la rand."

Caramfila Nanu, proprietara casei: "Ala si inca patru persoane care au venit aicea l-au luat la bataie. M-am speriat, i-am dat afara si, dupa aia, a venit politia, a venit salvarea. Ce au cu el, ca am inteles ca nu-i prima data? Chiar nu stiu. Prima data a spus ca nu l-a tuns bine, dar acuma i-am spus "mai, daca nu va convine cum va tunde, nu mai veniti la el!"

Mihai Polinschi, director SAJ Galati:
"Fusese batut de niste indivizi care, ma rog, n-au avut rabdare sa astepte la rand. Pacientul suferise mai multe contuzii, un traumatism craniofacial cu o contuzie la nivelul buzelor si cu doi sau trei dinti rupti."

Frizerul in varsta de 39 de ani recunoaste ca a mai avut si in trecut conflicte cu cei doi frati pusi mereu pe scandal. De aceasta data, desi i-a avertizat ca sunt filmati de camera de supraveghere, agresorilor nu le-a pasat.

In urma conflictului frizerul s-a ales cu o fractura de mandibula si a primit 55 de zile de ingrijiri medicale. Desi incearca sa-si faca dreptate, barbatul de 39 de ani sustine ca politistii l-au sfatuit sa se impace cu agresorii lui si sa accepte o suma de bani din partea lor.

Contactati, politistii au refuzat sa faca declaratii. Victima a depus o plangere impotriva celor doi frati gemeni care l-au desfigurat, iar indivizii sunt cercetati pentru loviri si alte violente.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
"Stapanul orasului", prins de politie la opt zile dupa ce a fost condamnat. Unde se ascundea interlopul din Timisoara

Sorin Udrea, cunoscut sub numele de "stapanul orasului", a fost prins in Brescia, Italia. Interlopul era dat in urmarire internationala.

Instanta spaniola i-a dat 20 de ani, insa interlopul Ion
Instanta spaniola i-a dat 20 de ani, insa interlopul Ion "Clamparu" cere clementa in Romania. Cum se apara "cap de porc"

Temutul interlop Ion Clamparu cere clementa judecatorilor instantei supreme si isi doreste miscosarea pedepsei primite in Spania: 20 de ani de inchisoare pentru proxenetism.

Condamnari de cativa ani si achitari intr-un dosar al lumii interlope din Timisoara.
Condamnari de cativa ani si achitari intr-un dosar al lumii interlope din Timisoara. "Stapanul orasului" a primit 6 ani

Curtea de Apel Timisoara a dat joi sentinta intr-un dosar al lumii interlope din Timisoara dupa trei ani de judecata. Liderul gruparii, Sorin Udrea, numit si "stapanul orasului", este condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.