Un incident în trafic din Ialomița s-a transformat în lupte de stradă cu bâte. Cum s-a terminat

Ultima actualizare: 24-10-2020 16:04
Bataie Craiova
StirilePROTV

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a transmis că poliţia a fost sesizată sâmbătă că mai multe persoane au intrat într-o altercaţie cu bâte şi alte obiecte contondente după un eveniment rutier care s-a produs în afara localităţii Sineşti.

 

Autorităţile precizează că nicio persoană nu a fost rănită, însă cele 15 persoane implicate în scandal au fost duse la sediul de poliţie din Urziceni pentru audieri.

„Astazi (sâmbătă), în jurul orei 13:15 am fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercaţie, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localităţii Sineşti. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar altercaţia a fost aplanată. În urma altercaţiei, nicio persoana nu a fost rănită”, a transmis IPJ Ialomiţa.

Până la acest moment, au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deţinere cum ar fi bâte şi alte obiecte contondente, precizează sursa menţionată.

„Cercetarile sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în vederea audierii şi luării măsurilor legale, în urma analizătii probatoriului, cu procurorul de caz”, conchide sursa citată.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO