Un bărbat din Suceava a tăiat cu flexul țeava de gaze de pe stradă în timp ce făcea curat. Ce a urmat

Ultima actualizare: 24-10-2020 15:36
explozie

Un bărbat a tăiat cu flexul țeava de gaze de pe strada sa din municipiul Suceava, în timp ce făcea curat pe spațiul verde, crezând că este un fier vechi. A apelat la 112 când a realizat ce făcut și doar printr-un noroc nu s-a produs o tragedie.

 

Incidentul a avut joi, când un bărbat în vârstă de 63 de ani, alături de un vecin, făceau curat pe spațiul verde din fața blocului, scrie Monitorul de Suceava.

La un moment dat, a văzut o țeavă ieșind din spațiul verde și a început s-o taie cu polizorul, crezând că este un fier vechi și face astfel curat scăpând de acesta.

Și-a dat seama la final ce a făcut, după ce din țeava complet tăiată cu flexul au început să iasă gaze, moment în care vecinul său a sunat la 112.

 

Dosar penal pentru distrugere

 

La fața locului s-au deplasat de urgență o echipă de pompieri și una de la distribuitorul de gaze, care a blocat țeava și a înlăturat astfel pericolul de explozie. O stradă întreagă a rămas însă gaze.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru distrugere și va plăti și prejudiciul creat, respectiv lucrările de reparații și racordare înapoi la gaze a consumatorilor de pe stradă.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO