Deputatul Cătălin Rădulescu, atac furibund la PSD: „Inculți, analfabeți, informatori și delatori”

Ultima actualizare: 24-10-2020 18:58
Catalin Radulescu
Pro TV

Deputatul Cătălin Rădulescu spune că s-a înscris în PER, deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. Va fi greu ca ecologiștii să treacă pragul electoral de 5% pentru intrarea în parlament, dar în partid sunt „luptători”, spune el.

Fostul deputat PSD demisonar din PSD susține că președintele Marcel Ciolacu a îndepărtat persoanele care s-au opus „votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”. Cătălin Rădulescu s-a referit la persoana lui, dar și la Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu şi alţi peste 100 de de parlamentari

„Dragi foşti colegi parlamentari, primari consilieri şi membrii Psd , dragi romani şi prieteni dragi , săptămâna trecută, deşi mi-a fost foarte greu ca după 26 de ani de viaţa politica in Psd sa fac alt pas, m-am înscris împreuna cu prietenii mei, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu in Partidul Ecologist Roman ( PER). Nu spune nimeni ca va fi uşor sa facem 5% sa intram in Parlament, însă suntem luptători, suntem unii din cei mai vocali şi mai patrioţi parlamentari şi ne vom exprima din nou, aşa cum in Psd-ul confiscat de securişti şi pus la picioarele lui Iohanis şi ale ambasadorilor străini, nu ne-am mai putut exprima ! Conducerea inculta, analfabeta şi securistica, a Psd -ului , a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari, intelectuali ( profesori , jurişti , economişti , medici , ingineri ), colegi tineri sau mai în vârsta pe care i-am cunoscut şi preţuit şi care acum un mandat sau mai multe mandate, s-au înregimentat , crezând într-o conducere care preţuia meritocratia şi profesionalismul”, a scris Cătălin Rădulescu, sâmbătă, pe contul său Facebook.

Acesta a adăugat că ştie că toţi românii apreciază verticalitatea celor care au plecat din PSD la PER şi vor susţine acest proiect şi nu „pe impostorii care au preluat PSD-ul şi s-au dezis apoi de toţi foştii preşedinţi ai PSD”.

„Din păcate cei care conduc acum Psd , sunt tot ce a avut mai slab partidul, oameni cu studii pe la facultăţi private , sau pe la Sri , informatori şi delatori , şi care au avut rolul de a pune mâna pe partid , de a-l preda Preşedintelui Iohanis şi altor puteri străine şi a-l “ epura “ de toti intelectualii , de toti patriotii şi psd-istii vocali şi inconfortabili” a mai scris Cătălin Rădulescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO