Un botoșănean a murit sub ochii a sute de oameni după ce s-a înecat cu un mic

Ultima actualizare: 02-07-2020 20:52
Un botoșănean a murit sub ochii a sute de oameni după ce s-a înecat cu un mic
Monitorul de Botosani

Un bărbat din Botoșani a murit sub privirile a sute de oameni, în piața centrală a orașului, după ce s-ar fi înecat cu un mic.

 

Tragicul incident a avut loc miercuri la amiază, în Piaţa Centrală a oraşului, unde bărbatul de 67 de ani mânca mici la o gheretă, scrie Monitorul de Botoșani.

La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit din picioare pe asfalt.

Câţiva trecători au încercat să îi dea primul ajutor, însă bărbatul nu mai reacţiona la niciun stimul, oamenii sunând la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

Echipajul SMURD sosit la fața locului l-au resuscitat pe bărbatul intrat în stop cardio-respirator mai bine de 40 de minute, sub privirile a sute de persoane, dar inima acestuia nu a mai putut fi pornită, cadrele medicale declarându-i decesul.

 

Era beat când a început să mănânce mici

 

Cazul a fost preluat de polițiști, primele date ale anchetei arătând că bărbatul era în stare de ebrietate după ce consumase în piață mai multe băuturi alcoolice, iar în momentul în care a început să mănânce mici, cel mai probabil s-a înecat cu o bucată de carne.

Deşi era din Botoşani, bărbatul era cazat la un hotel din zona centrală a oraşului, acesta fiind sosit de câteva zile din Italia.

„În cauză a fost dispusă efectuarea unei autopsii, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO