O tânără dezbrăcată pe străzile din Arad, dusă la spital. Își aruncase mai multe obiecte personale la gunoi

Dată publicare: 02-07-2020 16:08
Dată actualizare: 02-07-2020 16:16


Poliție

O tânără care se afla pe stradă dezbrăcată, în centrul municipiului Arad, a fost ridicată de poliţiştii locali pentru a fi dusă la spital, după ce a devenit agresivă.

Autorităţile au constatat că femeia îşi aruncase într-un coş de gunoi stradal două poşete, diplome, un laptop şi documente personale, transmite Agerpres.

Incidentul a avut loc peste drum de Palatul Administrativ, sediul Primăriei şi Prefecturii, iar trecătorii au sunat la 112, intervenind un echipaj al Poliţiei Locale.

Conform poliţiştilor locali, femeia "se afla în imposibilitatea de a comunica" şi a fost chemată o ambulanţă.

"Poliţiştii locali au recuperat două poşete aparţinând femeii, dintr-un tomberon din proximitatea locului unde a fost incidentul. La sosirea ambulanţei, persoana a devenit agresivă, pentru transportul acesteia la Unitatea Primiri Urgenţe fiind necesară însoţirea de către un poliţist local. După recoltarea unor probe de sânge, de la UPU, poliţiştii locali au secondat în continuare personalul medical şi pacienta la Secţia de Psihiatrie a SCJUA de pe strada Octavian Goga, reuşind să o convingă să îmbrace un halat de unică folosinţă din dotarea ambulanţei", precizează, joi, Poliţia Locală Arad.

La Secţia Psihiatrie, poliţiştii au ajutat-o pe tânără să se calmeze, în timp ce medicii i-au administrat vitamine, hrană şi apă.

"Femeia era foarte slabă şi se afla în stare de deshidratare. Nu s-a reuşit să se afle motivele pentru care se afla în această stare, deoarece tânăra era încă incoerentă în declaraţii", a mai precizat sursa citată.

Printre lucrurile aruncate de femeie s-au găsit un laptop cu accesorii, cartea de identitate, certificatul de naştere şi mai multe diplome de absolvire.

Din actele pe care le deţinea, poliţiştii au constatat femeia are 30 de ani şi are domiciliul în Timişoara. Toate documentele şi obiectele au fost predate Secţiei de Psihiatrie, unde cea în cauză a rămas internată.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO