Un bărbat înarmat cu un topor a amenințat cu moartea doi polițiști. Acesta a spart parbrizul mașinii de poliție

Ultima actualizare: 21-12-2021 17:16
topor
Shutterstock

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii constănţeni după ce, având în mână un topor, i-a ameninţat pe doi poliţişti că îi va omorî, iar apoi s-a urcat pe maşina de Poliţie şi i-a spart parbrizul.

 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat pentru comiterea a două fapte de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Procurorii au stabilit că, în seara de 3 decembrie, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa a fost solicitat la o intervenţie pe strada Geamiei din satul Făurei, scrie news.ro.

"Inculpatul A.C., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a ameninţat pe cei doi poliţişti din echipajul de intervenţie că îi va omorî, le-a adresat cuvinte jignitoare, s-a îndreptat în direcţia acestora având în mână un topor, s-a urcat cu picioarele pe autospeciala de poliţie şi a spart parbrizul acesteia prin lovirea repetată cu pumnii, prin acţiunile sale de violenţă morală şi fizică tulburând ordinea şi liniştea publică din localitate”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO