Un bărbat din Hunedoara și-a ucis concubina, după ce a bătut-o cu o bâtă. Un vecin l-a văzut ieșind din casă plin de sânge

Ultima actualizare: 09-06-2020 11:53
politie
Pro TV

O femeie de 45 de ani din oraşul Simeria, judeţul Hunedoara, a fost ucisă de concubin cu o bâtă, pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost ridicat din locuinţă şi dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, un vecin l-a observat pe bărbat în timp ce ieşea plin de sânge, din casă. Vecinul a fost cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a chemat Poliţia, transmite News.ro.

”În urmă cu puţin timp, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitate se află cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 45 de ani. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a demarat primele cercetări şi a stabilit faptul că prezumtivul autor al faptei de omor este un bărbat de 67 de ani, din localitate, aflat în custodia poliţiştilor. Acesta se pare ca ar fi concubinul femeii şi ar fi agresat-o cu un corp contondent, pe fondul consumului de alcool”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru a stabili circumstanţele în care s-a comis fapta şi a lua măsurile legale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO