Un bărbat din Buzău i-a violat unui prieten iubita în contul unei datorii. Ce a făcut apoi


Ultimul update: Sambata 02 Februarie 2019 15:02
Data publicarii: Sambata 02 Februarie 2019 13:00
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat din Buzău a fost reținut de polițiști după ce, vineri, a bătut mai multe persoane și a violat-o pe iubita unui prieten care avea la el o datorie neplătită

Agresorul a furat din casa prietenului său niște bani, după care a fugit. A fost prins însă câteva ore mai târziu la Sinaia.

În dimineața de 1 februarie, un bărbat de 34 de ani din comuna Merei a sunat la 112 și a reclamat că a fpst bătut.

”Din cercetările efectuate a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 35 de ani, din comuna Smeeni, județul Buzău, care, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie ar fi mers la domiciliul reclamantului pentru clarificarea unor neînțelegeri legate de restituirea unei sume de bani.

Ulterior, discuțiile au degenerat, iar tânărul de 35 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul din Merei și, sub amențări, ar fi întreținut relații sexuale cu concubina acestuia”, precizează într-un comunicat Poliția.

La plecare acesta ar fi luat mai multe bunuri și sume de bani din locuință și ar fi forțat-o pe femeie să-l însoțească, amenințând-o în continuare cu acte de violență.

”Din investigațiile efectuate s-a stabilit că bărbatul din Smeeni ar fi agresat în cursul aceleiași zile, pe fondul unei altercații sponane, un alt tânăr, pe care îl întâlnise în zona gării din municipiul Buzău.

Tot în cursul zilei de ieri, agresorul ar fi sustras dintr-o societate din comuna Săhăteni mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei.

De asemenea, în urma cercetării la fața locului, polițistii buzoieni au stabilit că bănuitul s-a deplasat, împreună cu victima, pe raza orașului Sinaia din județul Prahova”, mai precizează poliția.

Bărbatul a fost prins după 3 ore îla o pensiune din Sinaia. Se cazase aici împreună cu femeia de 26 de ani.

A fost dus la Buzău și a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

Bărbatul va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Tags: viol, agresiune, buzau,

A sunat la 112, a spus că este Said ben Laden şi a anunţat două bombe în București
VIDEO PROTVPLUS.RO