Un barbat de 59 de ani a murit dupa ce un sant de canalizare s-a surpat peste el. Dupa cate ore a fost scos

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00

Santul sapat pentru reteaua de canalizare i-a devenit mormant unui barbat de 59 de ani, care muncea in comuna Moara, din Suceava.

Un mal de pamant s-a prabusit peste el, iar colegii au sarit repede sa il salveze. Atunci, un al doilea mal a cazut. Trupul omului a fost recuperat abia dupa ce au intervenit pompierii.

Colegii barbatului au sunat imediat la 112, si in scurt timp la fata locului au ajuns echipaje de la pompieri si de la ambulanta. Salvatorii au facut tot posibilul pentru bietul om. Abia dupa doua ore insa au reusit sa scoata de sub pamant. Nu mai respira.

Colegul barbatului: "Eram trei persoane, patru cu tot cu domnul inginer si a cazut malul dintr-o data. A cazut malul prima data, am incercat sa il scoatem si a cazut a doua oara si nu am mai avut ce sa mai facem. A intrat doar 5 minute. Voia sa vada cota, sa vada daca era drept sau nu in groapa."

Barbatul de 59 de ani a lasat in urma 4 copii.

Virgil Harapu, inginerul de santier: "Am incercat sa il degajam. Am sunat si la 112 sa ne ajute cineva. Noi nu am putut face nimic. Daca era intins, poate puteam sa il scoatem mai usor."

Localnicii spun ca locul pare blestemat - in zona respectiva mai multi oameni si-au pierdut viata in urma unor tragedii asemanatoare ori in accidente rutiere.

Localnic: "Asta e al patrulea. Tot aici a fost si un accident de masina, altul, mai incolo, unde e casa aia, s-a izbit unul cu masina."

Barbatul era angajat al unei firme care face lucrari la sistemul de canalizare din comuna, iar inspectorii de munca verifica acum daca au fost respectate normele de protectie. Totodata, politistii au deschis in acest caz un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO