Ucigaşul interlopului "Emi Pian" ar putea fi încă în libertate. Ce a aflat poliţia despre reglarea de conturi

Ultima actualizare: 06-08-2020 12:53
Emi Pian eliberat de la Rahova in 2019
StirilePROTV

Principalul suspect în cazul morţii şefului clanului Duduianu se află în custodia polițiștilor, sub pază strictă la Spitalul Elias – şi asta încă din noaptea atacului. Nu e deloc sigur însă că el l-a ucis

Suspectul le-a mărturisit agenţilor, de pe patul de spital, că a participat la conflict, însă le-a spus că nu-și amintește exact și pe cine a lovit. Drept urmare, Poliția Capitalei nu a reușit să confirme dacă acest individ este și cel care l-a înjunghiat mortal pe liderul clanului Duduianu, "Emi Pian".

Cert este doar că în fața anchetatorilor au ajuns la audieri în jur de 20 de persoane.


Suspectul a participat marţi noaptea la o partidă de barbut alături de “Emi Pian” şi alte câteva zeci de persoane într-o casă din Giuleşti. Cearta a pornit de la ordinea în ierarhie, spun surse din anchetă, din cauză că unii tineri nu i-ar mai respecta pe cei în vârstă. Conflictul a degenerat după ce s-a aflat că ambele tabere ar fi dat bani cu camăta aceluiaşi jucător de la masă: 300.000 de euro.


Scandalul s-a mutat în stradă, iar Pian şi-ar fi chemat în ajutor şi fraţii.

Între timp, concluziile preliminare ale autopsiei arată că o lovitură în zona femurului i-a fost fatală lui "Emi Pian".


Clanul Duduianu este unul temut de către cei care au de-a face cu ei în București, în condițiile în care membrii săi au fost implicați în mai multe acțiuni penale de-a lungul timpului: tâlhării, șantaj sau chiar bătăi în plină stradă.

Ca o ”coincidență”, marți, la câteva ore după înjunghierea lui Emi Pian, a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi - locuință care aparține unuia dintre liderii clanului Spoitorilor, rivalii Duduienilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO