Incendiu în Chitila, la casa unui interlop. Pompierii intervin cu 14 autospeciale

Ultima actualizare: 04-08-2020 13:53
Incendiu devastator în Chitila. Pompierii intervin cu 14 autospeciale de stingere
Pro TV

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, la o locuinţă din şoseaua Chitilei, flăcările extinzându-se și la alte proprietăți din apropriere.

ISU Bucureşti-Ilfov a informat că, la faţa locului, au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

"În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp", se precizează într-un comunicat.

Sursa menţionată arată că au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite).

"În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele", menţionează ISUBIF.

Procurorii cercetează o posibilă legătură între acest incendiu și moartea liderului clanului Duduianu

 

Potrivit unor surse, se pare că incendiul a pornit de la o casă care aparținea unui lider al clanului Spoitorilor - rivali ai clanului Duduienilor.

Un cunoscut interlop a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict ce aduce a reglare de conturi. ”Emi Pian”, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu.

Scandalul ar fi pornit la ora 3 noaptea, când a fost anunțat la 112 acest conflict sângeros, la care ar fi participat aproximativ 20 de persoane.

Cearta a izbucnit într-o casă din sectorul 6 al Capitalei, în zona cartierului Giulești, între 2 lideri ai unor grupări rivale de infractori. Este vorba despre ”Emi Pian”, șeful Duduienilor, și cel supranumit ”Napi”, care conduce clanul Spoitorilor din zona Chitila.

Ca o ”coincidență”, după câteva ore a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi (Chitila) - locuință care aparține unuia dintre liderii clanului Spoitorilor, rivalii Duduienilor. Acest caz este investigat de procurori și polițiști.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO