Tragedie pe Autostrada Soarelui. O mașină s-a făcut bucăți în drum spre mare

Ultima actualizare: 22-06-2020 12:41

Un teribil accident a avut loc duminică seară pe Autostrada A2. O persoană și-a pierdut viața și alte două au ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a lovit puternic glisiera care separă sensurile de mers.

 

Poliția a deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

Tragedia s-a petrecut la kilometrul 36, în zona localității Fundulea din județul Călărași, pe sensul dinspre București spre Constanța. 

În mașină se aflau patru persoane, însă trei dintre acestea au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru eliberarea lor.

Comisar șef Ramona Tudor: ”Din păcate, în urma evenimentului rutier o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite și transportate pentru îngrijiri medicale la spital”.

 

Trafic îngreunat din cauza rămășițelor aruncate pe șosea

 

Mașina a fost distrusă în urma impactului puternic, iar mai multe bucăți din aceasta au fost împrăștiate pe jos.

Ramona Tudor: ”Traficul s-a desfășurat îngreunat în ambele direcții, dar mai ales în sensul spre Capitală s-au format coloane de autovehicule întrucât bucăți mai multe din autoturism au ajuns pe acel sens de deplasare”.

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle cu exactitate împrejurările în care autoturismul a fost scapăt de sub control și a lovit violent parapetele metalice dintre sensuri.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO