Tonel Pop, declarație șocantă despre Gheorghe Dincă: "Să fie păzit ca să nu fie sinucis"

Dată publicare: 12-08-2019 19:48
Dată actualizare: 12-08-2019 20:06


Ancheta din Caracal nu este lipsită de scandal și controverse. Avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie despre care Gheorghe Dincă susține că ar fi ucis-o, a făcut noi declarații șocante. 

În plin scandal privind haosul de la IPJ Olt, Tonel Pop a venit cu o declaraţie şocantă. Acesta se teme pentru viaţa lui Gheorghe Dincă, cel care susține că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, deşi respectivul este păzit şi se află în spatele gratiilor.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Anunţ oficial să fie păzit bine ca să nu fie sinucis.

Reporter: E în pericol?

Tonel Pop: Părerea mea e că da.

Apărătorul familiei Melencu este nemulţumit şi de faptul că autorităţile nu vin cu lămuriri în privina rămăşiţelor găsite în pădurea de lângă Caracal.

Tonel Pop avocatul familiei Luizei Melencu: Să iasă cu comunicat să ne explice. Nu mai spun de familiile victimelor, să stai în aşa incertitudine, e un ADN, ba e altu, e alba-neagră, ba e al Alexandrei, ba al Luizei, lucrurile astea nu sunt bune.

Luni, anchetatorii au dus la locuinţa lui Dincă nişte muncitori de la salubritate. Aceştia au avut misiunea să taie buruienile din curte şi să strângă o parte din gunoaie pentru a uşura frontul de lucru al criminaliştilor care vor să facă noi săpături.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO